Voor iedereen

Ieder mens is uniek. Bij Massive Care staan kansengelijkheid, diversiteit en inclusie centraal in onze hulpverlening. We leren elke dag weer nieuwe dingen van elkaar, juist omdat we verschillend mogen zijn. Verschillen in cultuur, afkomst, huidskleur, visie, geloofsovertuiging, gender of seksuele voorkeur maken het leven kleurrijk en interessant. Dat zien we als een kracht! Onze cultuursensitieve werkwijze is voor iedereen geschikt.

Bij Massive Care ligt onze expertise bij verschillende doelgroepen met een migratieachtergrond, zoals jongeren, jongvolwassenen en ouders, zowel nieuwkomers als mensen die geboren zijn in Nederland. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en begrepen voelt. Daarom is iedereen welkom bij Massive Care.

Ondernemend

Bij Massive Care denken we in mogelijkheden en ondernemen we graag actie bij mooie kansen. We gaan graag samenwerkingen aan en staan open voor initiatieven die van betekenis zijn voor onze doelgroepen en hun connectie met onze samenleving. Door dicht betrokken te blijven bij onze doelgroepen en ons flexibel op te stellen voor onze cliënten, zijn we altijd beschikbaar wanneer ze ons nodig hebben. Met onze ondernemende houding en flexibele mentaliteit verkennen we graag nieuwe wegen om een verschil te kunnen maken voor iedereen die ons nodig heeft.

Verbindend

Het bijdragen aan een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet is het streven van veel meer mensen en organisaties in Leiden en omstreken. Door geen vreemden voor elkaar te zijn, elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en samen te werken, komen we tot de mooiste resultaten. Samen bouwen we aan een inclusieve en verbonden gemeenschap, waar iedereen zich veilig, gewaardeerd en betrokken kan voelen.

Professioneel

Al onze medewerkers dragen de missie en visie van Massive Care uit. Deze veelal SKJ-geregistreerde en HBO-opgeleide hulpverleners zetten altijd dat stapje extra om onze cliënten van de juiste zorg te voorzien. Ze blijven zich continu ontwikkelen door regelmatig trainingen te volgen en hun kennis te verrijken, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector.

Waarom
Massive Care

Bij Massive Care staat de cliënt altijd centraal, met een benadering die persoonlijke aandacht en cultuursensitiviteit combineert. Wij geloven in de kracht van mogelijkheden en bieden flexibele, hoogwaardige hulpverlening.

  • Persoonlijke aanpak
  • Cultuursensitieve werkwijze
  • Denken in kansen en handelen vanuit de mogelijkheden
  • Gespecialiseerde hulpverleners die continu worden bijgeschoold

Meer over Massive Care

Kunnen wij je helpen?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Contact opnemen

Meld je aan

Meld je aan via e-mail, dan nemen we binnen 5 werkdagen contact op om een kennismaking te plannen. Vragen? Bel of mail ons gerust!

Meld je aan!