WIJ ZIJN MASSIVE CARE!

Dagbesteding, trainingen en programma’s

Wij bieden dagbesteding op maat aan jeugd en (jong)volwassenen voor persoonlijke groei en talentontwikkeling. Zo bereiden we hen voor op een toekomst vol mogelijkheden.

Contact opnemen

curved

Bevorderen van welzijn

Sommige mensen kunnen door omstandigheden psychische klachten en een verminderd gevoel van welbevinden ervaren. De mate waarin deze klachten erger worden kan afhangen van hoe actief ze zijn, hun deelname aan de maatschappij en hun sociale contacten. Daarom kan een zinvolle dagbesteding een groot verschil maken voor het fysieke en mentale welzijn van mensen.

Denken in kansen en handelen vanuit de mogelijkheden. Wij gaan uit van de eigen kracht van onze cliënten en stimuleren hen om zelf de regie te nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Onze doelgroep

Massive Care richt zich op het bieden van dagbesteding op maat aan jongeren en volwassenen vanaf 18 jaar die ondersteuning nodig hebben bij het invullen van een zinvolle dag en het onderhouden van hun sociale netwerk. Dit kan onder andere het gevolg zijn van (lichte) psychische, verstandelijke of lichamelijke problemen. Voor de dagbesteding is enige zelfredzaamheid op het gebied van mobiliteit en persoonlijke verzorging wel vereist. We werken met een brede doelgroep en zorgen daarbij voor specifieke aandacht voor de groep Nederlanders met een migratieachtergrond, vluchtelingen, nieuwkomers en statushouders. Deze groepen kunnen door alles wat ze hebben meegemaakt te maken krijgen met psychische klachten en een verminderd gevoel van welbevinden, met mogelijke gevolgen als PTSS, depressie of sociale isolatie. Het is daarom belangrijk dat zij actief kunnen blijven deelnemen aan de samenleving en sociale contacten kunnen onderhouden. Om die reden kan een zinvolle dagbesteding veel voor hen betekenen.

 

Dagbesteding jeugd

De dagbesteding voor jeugd bij Massive Care helpt jongeren hun dag zinvol in te vullen en zichzelf veilig te ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door individuele begeleiding waarbij sport en spel worden aangeboden om aan persoonlijke ontwikkeling te werken. Jongeren kunnen samen met hun begeleider op zoek gaan naar een vrijwilligersklas, bijbaantje, of stageplek. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan ons Life Skills programma met leeftijdsgenoten waarin ze vaardigheden en zelfvertrouwen  ontwikkelen die nodig zijn om te groeien.

Bij Massive Care bieden we de structuur en ondersteuning die jonge cliënten nodig hebben om gemotiveerd te blijven en zich verder te ontwikkelen. Ons doel is om hen te helpen uiteindelijk hun plekje weer te vinden binnen een onderwijssetting of een andere passende omgeving.

 

Dagbesteding volwassenen (WMO)

In samenwerking met Trimente en Youth Turn, zijn wij op dit moment bezig met het ontwikkelen van een dagbesteding voor volwassenen.

Kunnen wij u helpen?

Bij Massive Care bieden wij persoonlijke, cultuursensitieve ambulante begeleiding aan jongeren, jongvolwassenen, ouders, en volwassenen, afgestemd op hun unieke behoeften en situaties. Onze betrokken hulpverleners staan klaar om praktische en emotionele steun te bieden in een vertrouwde omgeving, zodat iedereen kan groeien en bloeien.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Contact opnemen

Kunnen wij je helpen?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Contact opnemen

Meld je aan

Meld je aan via e-mail, dan nemen we binnen 5 werkdagen contact op om een kennismaking te plannen. Vragen? Bel of mail ons gerust!

Meld je aan!