Maatwerk dagbesteding

Jeugd

Dat kan bijvoorbeeld door individuele begeleiding waarbij sport en spel wordt aangeboden om aan persoonlijke ontwikkeling te werken, door samen met de begeleider op zoek te gaan naar een vrijwilligersklas of bijbaantje/stage of om met leeftijdsgenoten aan ons Life Skills programma deel te nemen. Net wat voor jou nodig is om de moed erin te houden, je te blijven ontwikkelen en uiteindelijk jouw plekje weer te vinden binnen een onderwijssetting of een andere passende plek.

WMO

Dagbesteding biedt structuur en een zinvolle invulling van de dag aan mensen met een afstand tot sociale contacten en (sociale) activiteiten. Daarbij helpt het om de zelfstandigheid waar mogelijk te vergroten. Het gaat hier om structurele activiteiten onder professionele begeleiding.

In samenwerking met Trimente en Youth Turn, bieden wij begeleiding aan WMO cliënten. Op dit moment oriënteren we ons op een dagbestedingsaanbod voor deze doelgroep.

Denken in kansen en handelen vanuit de mogelijkheden

Wij gaan uit van de eigen kracht van onze cliënten en stimuleren hen om zelf de regie te nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden!