العربية AR Nederlands NL English EN Türkçe TR

zorg in het onderwijs

Jeugdhulp & jongerenwerk op school

Weerbaarheid & sociale vaardigheden

Beweegcoach en urban sports

extra begeleiding op school

Op scholen zijn er steeds meer leerlingen die een extra zetje nodig hebben. Massive care biedt scholen daarom een menu kaart aan diensten waaruit een passend aanbod gekozen kan worden

school stopt niet
wanneer de bel gaat

"veel jongeren krijgen juist rondom school met uitdagingen te maken. Op het schoolplein, na school en in de vrije tijd blijft de leerling verbonden aan de school, medeleerlingen en de invloeden die daaruit voortkomen. "
Team Massive Care

Waar wij goed in zijn

Rots & Water Training

Het Rots & Water programma kan worden beschouwd als een weerbaarheids -programma en anti-pest-programma, maar dan één dat zich onderscheidt van andere programma’s door zijn meervoudige doelstelling.

Maatwerk dagbesteding

Soms vindt een kind of jongere het moeilijk om zich op school staande te houden. De oorzaak hiervan is niet altijd duidelijk. Vaak spelen beperkingen op persoonlijk of sociaal vlak, zoals autisme, ADHD, angst of een onstabiele thuissituatie hierin een rol.

Lifeskills development

Lifeskills is een vaardigheids –programma die gericht is op groepen/klassen met als doel het vergroten van de handelingsmogelijkheden bij grote en kleine levensgebeurtenissen. Jongeren leren hier hoe te handelen in bepaalde conflicten/situaties.

Ons zelf snel overbodig maken

Wij zijn er dag en nacht voor de jongeren om ze te helpen, maar zodra het kan verplaatsen we ons naar de achtergrond, zodat zij zelf de regie weer kunnen oppakken en uiteindelijk weer helemaal zelfstandig kunnen zijn. Als er meer tijd nodig is, dan zijn wij er natuurlijk ook gewoon.

KVK 78208947

Klachtenregeling

Cookie verklaring

Privacy verklaring